Miten olen asiakkaalleni loistava tilitoimistokumppani?  

5.10.2022

Erilaisia tilitoimistoja on yhtä paljon kuin on alan ammattilaisiakin. On pieniä, isoja, perinteisiä – ja sitten niitä poikkeuksellisen loistavia. Mutta mikä sitten tekee tilitoimistosta erityisen hyvän kumppanin?

Ihan samaan tapaan kuin jalkapallojoukkueen maalitykin taustalla seisoo joukkue täynnä erinomaisia pelinrakentajia ja syöttäjiä, myös toisista erottuva tilitoimisto voi rakentaa toimivaa yhteistyötä ympärilleen monin tavoin. Kun omien alojensa ammattilaiset saavat keskittyä omaan erityisosaamiseensa, tilitoimisto itsekin saa loistaa.  

Ymmärrystä ja joustavuutta 

Taloushallinnon yksi keskeisimmistä kulmakivistä on se, miten oikea ohjelmisto auttaa tilitoimistoa ja sen asiakkaita toiminnan ohjauksessa ja johtamisessa. Pelkkä modernin taloushallinto-ohjelmiston valinta ei kuitenkaan riitä. 

Loistava tilitoimisto ymmärtää asiakkaitaan ja on joustava sen suhteen, miten töitä tehdään. Tilanteesta riippuen paras mahdollinen kumppani opettelee uusia työntekotapoja, opettaa niitä asiakasyritysten työntekijöille ja pyrkii löytämään sen parhaimman toimintojen kokonaisuuden kuhunkin asiakkuuteensa. 

Kasva Fennoan kanssa

Vaikka kaikkea ei voi tai kannatakaan joka toinen päivä laittaa uusiksi, erinomainen tilitoimisto perillä siitä, millaisia moderneimmat ja tehokkaimmat työntekotavat ovat. 

Fennoan kumppanuusohjelma kannattaa niin tilitoimiston kuin sen asiakkaidenkin näkökulmasta. Se edustaa niitä asioita, joilla tilitoimisto voi erottua erinomaisena kumppanina uusille ja potentiaalisille asiakkailleen. Loistava tilitoimisto ei pelkää muutosta.

Kumppanuusohjelmamme avulla tarjoamme tilitoimistoille kehittyvää yhteistyötä, luotettavuutta ja tukea. Ohjelmaan kuuluminen on todiste siitä, että tilitoimisto on Fennoan ohjelmiston asiantuntija ja huolehtii asiakkaidensa taloushallinnosta tehokkaasti – eli on kumppani, johon voi luottaa.