,

Kehitystiimiin panostettu - tiimiin lisää kovan luokan osaajia

7.07.2023

Jatkuva kehittäminen on tärkeä osa toimintaamme. Tuote on kasvanut ja niin on myös kehitystiimimme. Olemme saaneet tiimiin kaksi uutta kovan luokan osaajaa, Jaakon ja Tommin.

Jaakko Salminen - On kiehtovaa olla varmistamassa ominaisuuksien toimivuutta ja laatua

Jaakko Salminen Fennoan kehitystiimi

Jaakko Salminen liittyi laadunvarmistustiimimme vahvistukseksi. Hän tuo mukanaan laajaa näkemystä laadun varmistuksesta ja kertoo lähestyvänsä asiaa keskimääräistä teknisemmin: “Testiautomaatio ja siihen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.”

Työn ulkopuolella Jaakko lenkkeilee ja käy kuntosalilla, sekä harrastaa valokuvausta ja mökkeilyä. Jaakko innostuu työssään uusista asioista ja mahdollisuudesta laajentaa omaa osaamistaan: “On aina mielenkiintoista tehdä jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehnyt. Se että tuotetaan laadukkaita ja toimivia ominaisuuksia loppukäyttäjille on minulle tärkeää, ja on kiehtovaa olla mukana sen varmistamisessa.”

 

Tommi Eskelinen - Jos voin työlläni tehdä toisen ihmisen työtä helpommaksi, olen onnistunut

Tommi Eskelinen Fennoan kehitystiimi

Tommi Eskelinen liittyi sovelluskehitystiimiimme. Hänelle on kertynyt laajaa kokemusta ohjelmistokehityksestä eri kokoisissa yrityksissä ja yksi asia on säilynyt aina punaisena lankana: “Menen aina loppukäyttäjä edellä. Jos voin omalla työlläni tehdä toisen ihmisen työtä helpommaksi, olen onnistunut.”

Tommi kertoo innostuvansa sopivan haastavista ongelmista: “ohjelmointityö on ongelmanratkaisua ja rakentelua hieman erilaisilla legopalikoilla.” Vapaa-ajalla Tommi harrastaa erilaisia liikuntalajeja, laulua, soittoa sekä kotistudiota. Hän tuo Fennoan työyhteisöön vahvan kokemuksensa lisäksi iloisuutta ja intoa.

Fennoa on Tommin mukaan hyvä työpaikka: “On parhaat ja osaavat työkaverit, 100% etätyö on hyvä juttu, tuote on loistava ja kehittäjän kannalta sopivan fokusoitu.”

 

Kiinnostaako Fennoa työpaikkana?

Fennoa on kasvava yritys ja haemme säännöllisesti uusia jäseniä tiimiimme. Jos Fennoa kiinnostaa sinua työpaikkana, lue ja katso, mitä tiimiläiset Fennoasta kertovat!

Millainen Fennoa on työpaikkana?