Fennoan asiakaspäivät 2023 - iloa ja hyvää henkeä

19.09.2023

Fennoan historian ensimmäiset asiakaspäivät vietettiin 14.9. Tampere-talolla. Ohjelman tavoitteena oli tarjota tilitoimistoille virkistystä ja inspiraatiota arjen työhön. Tapahtuman juonti Keijo Leppänen ja puhujina toimivat Fennoan Mikko Kalliovaaran, Anna Mannisen ja Sirpa Törmäsen lisäksi Kari Ketonen, Minna Koskelo, Jari Seppä ja Kari Alhola. Pääsimme käsittelemään niin verotuksen uusimpia tuulia kuin työssä jaksamista ja stressin hallintaa. Myös Fennoan tulevia suunnitelmia raotettiin.

fennoa_asiakastapahtuma23_mikko-kalliovaara-keijo-leppanen

Päivän päätteeksi palkitsimme joitain mahtavista asiakkaistamme:

🏆Digitaalisin asiakas:  Tilitoimistot jotka ovat erityisesti panostaneet toiminnassaan digitaalisuuteen ja käyttävät Fennoaa pääjärjestelmänään. 

💎 F-Tili Oy 
💎 Economer Oy 
💎 Kielokallio Oy 

🏆 Vuoden sähköistäjä: Tilitoimistot, jotka ovat erityisesti aktivoineet asiakkaitaan sähköisyyteen vuonna 2023 

💎 Tili-Tekno Pelttari Oy
💎 Kivijärvi & Korkala Oy
💎 Numeraali Oy

🏆 Markkinointipalkinto

💎 Lakeuden Tilineuvos Oy: Tilitoimisto lähestyy kohdeyleisöään huumorilla ja uskaltaa heittäytyä markkinoinnissaan, vaikka taloushallinnosta onkin kyse. Näin he saavat laajasti näkyvyyttä ja heidät koetaan inhimillisinä ja heitä on helppo lähestyä.

💎 Kajaanin Tilitaito Oy: Markkinoinnissa he huomioivat potentiaalisen asiakkaan ihmisenä, kohtaavat hänet oikeana hetkenä ja tarjoavat hänelle syyn ja mahdollisuuden kontaktoida tilitoimistoa matalalla kynnyksellä. He käyttävät markkinoinnin työkaluja monipuolisesti, kuten videochattiä, blogeja, interaktiivisia verkkosivuja, sekä hakukoneoptimointia esimerkillisellä tavalla, tavoittaen näin potentiaalisia asiakkaita ympäri Suomen.  

🏆 Innovatiivisin kehittäjä

💎 Bäck & Vilén Företagstjänst Ab: Heiltä on annettu meille ahkerasti ystävälliseen ja kohteliaaseen tapaan kehitysideoita, jotka on perusteltu ja mietitty useasta näkökulmasta valmiiksi. 

Lämmin kiitos jokaiselle tilaisuuteen osallistuneelle! Oli ilo tavata kasvotusten ja nauttia päivästä yhdessä. Ja onnea kaikille palkituille! Toimitte inspiraationa monille 💡 

 

fennoa_asiakastapahtuma23_fennoa-tiimi-kiittaa

 

Tampere-talo-Fennoa-puuni-sertifikaatti