, ,

Fennoa Äly - Lisää nopeutta ostolaskujen ja kuittien tiliöintiin

24.10.2023

Otamme teknologian mahdollistamat hyödyt ilolla vastaan, ja valjastamme ne tilitoimistojen ja yritysten hyödyksi. Olemme tuoneet Fennoaan tekoälyllä tehostetun automaation helpottamaan ostolaskujen ja ostokuittien tiliöintiä.

Käsiteltyään versiopäivityksen jälkeen jo kymmeniä tuhansia laskuja, tilastojen mukaan Fennoa Äly osuu suoraan kohdalleen jopa kolmessa neljästä laskusta ja helpottaa merkittävästi kirjanpitäjän työtä tiliöintityössä. Fennoa Äly nostaa Fennoan jo muutenkin korkean automaatioasteen erittäin korkealle tasolle mihin tahansa kilpailevaan tuotteeseen verrattuna.

Fennoa Äly kuuluu Kaikki toiminnot -pakettiin

Fennoa Äly kuuluu Fennoan Kaikki toiminnot -palvelupakettiin. Hyöty kirjanpitäjälle saadaan heti ensimmäisestä laskusta ja kuitista, sillä Fennoa Älyä ei tarvitse opettaa alusta asti itse: Se käyttää tiliöintiehdotusten pohjalla erittäin suurta massaa tiliöintipäätöksiä.

Fennoa Älyä tukee palvelussa jo aiemmin ollut erittäin vahva esitiliöintiautomaatio, jota ohjaat toimittajittain kunkin toimittajan laskutietojen perusteella.

Ilmoittaudu Älyn nopeeta tiliöintiä -webinaariin!

Tiistaina 5.12.2023 pidettävässä Älyn nopeeta tiliöintiä -webinaarissa kuulet 3 tärkeintä vinkkiä millä nopeuttaa ostolaskujen tiliöintiä. Webinaari on tiivis 30 minuutin setti,  jota ei kannata jättää väliin mikäli tiliöinti on osa sinun tai työntekijöittesi arkea. 

Ilmoittaudu Fennoan Älyn nopeeta tiliöintiä -webinaariin

Hyödynnä avausmaksukampanjamme

Olethan jo huomannut avausmaksukampanjamme? Juuri nyt on erityisen edullista siirtää asiakkuuksia sähköisyyden ja Kaikki toiminnot -paketin pariin. Avaukset kannattaa tehdä riippumatta oletko sitten vasta siirtymässä Fennoaan tai jo käytät sitä jokapäiväisessä tilitoimistonne työssä, mutta asiakkuudet ovat perustoimintotasolla. 

Lue lisää kampanjasta!